Prince of Peoria seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Prince of Peoria? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Prince of Peoria.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Prince of Peoria (Seizoen 1) dateert van 2018.
Prince of Peoria Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Prince of Peoria? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Prince of Peoria seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Prince of Peoria Serie Informatie
Prince of Peoria is een Komedie / Familie-serie uit 2018. Geregisseerd door Eric Dean Seaton met onder meer de acteurs Gavin Lewis, Theodore Barnes en Cynthia Kaye McWilliams .
Prince of Peoria volgt Emil, een 13-jarige prins uit een vermogend koninkrijk. Emil reist naar de Verenigde Staten af omdat hij het leven van een gewone tiener wil ervaren. Emil gaat een onwaarschijnlijke vriendschap aan met Teddy. De twee blijken goeie tegenpolen van elkaar te zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.