Gold Rush: White Water seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie Gold Rush: White Water? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Gold Rush: White Water.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Gold Rush: White Water (Seizoen 9) dateert van 2025.
Gold Rush: White Water Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van Gold Rush: White Water? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gold Rush: White Water seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Gold Rush: White Water Serie Informatie
Gold Rush: White Water is een Reality-serie uit 2018-2025. met onder meer de acteurs Bray Poor, Fred Hurt en Dustin Hurt .
De serie volgt goudzoekers Dustin Hurt en zijn vader "Dakota" Fred Hurt,die terugkeren naar McKinley Creek in Haines Borough, Alaska. De Dakota Boys stellen een team van onverschrokken duikers, bergbeklimmers en mecaniciens samen om plekken te delven waar nog nooit eerder een mijnwerker is geweest - de diepten van de ijskoude, ruwe wateren van White Water Rapids die pas recentelijk toegankelijk zijn geworden. Niets zal deze kerels tegenhouden - ze duiken in razende golven met een grote sleepzuiger, waar een verkeerde beweging dodelijke gevolgen kan hebben.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,70 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.