• 9.384.291 stemmen

Flinch

Flinch seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Flinch? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Flinch.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Flinch (Seizoen 1) dateert van 2019.

Flinch Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Flinch? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Flinch seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Flinch Serie Informatie

Flinch is een Spelprogramma / Komedie-serie uit 2019. met onder meer de acteurs Lloyd Griffith en Seann Walsh .

In deze komische spelshow staan de moedigen en roekelozen, maar ook de juryleden, huiveringwekkende en hilarische tests te wachten. Tijdens elke test worden de deelnemers beoordeeld op hoeveel ze terugdeinzen. De jury bestaat uit drie komieken, Desiree Burch, een Amerikaanse stand up comedian; Lloyd Griffith, een Engelse acteur, komiek en presentator; en Seann Walsh, een Engelse acteur en stand up comedian.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 0,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.