ad
  • 141.807 films
  • 6.864 series
  • 20.886 seizoenen
  • 470.256 acteurs
  • 285.289 gebruikers
  • 8.180.091 stemmen
Avatar
 
banner banner
On the Buses

On the Buses seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie On the Buses ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van On the Buses .

Het laatste bij ons bekende seizoen van On the Buses (Seizoen 7) dateert van 1973.

On the Buses Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van On the Buses ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over On the Buses seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

On the Buses Serie Informatie

On the Buses is een Komedie-serie uit 1969-1973. Het is geregisseerd door Bryan Izzard met onder meer de acteurs Stephen Lewis, Michael Robbins en Reg Varney .

Stan Butler is een buschauffeur voor de Luxton & District Bus Company. Hij leeft thuis bij zijn dominante moeder, zijn zus Olive en zijn luie zwager Arthur. Hij werkt met zijn beste vriend Jack. Stan en Jack praten vaak met het personeel van de kantine. De plaag van het leven van Stan is inspecteur Blakey Blake, die ze controleert en vaak bedreigt met ontslag voor vertraging en onverschilligheid.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.