Line of Duty seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Line of Duty? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Line of Duty.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Line of Duty (Seizoen 6) dateert van 2021.
Line of Duty Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Line of Duty? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Line of Duty seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Line of Duty Serie Informatie
Line of Duty is een Misdaad / Thriller-serie uit 2012-2021. Geregisseerd door John Strickland met onder meer de acteurs Thandiwe Newton, Martin Compston en Vicky McClure .
AC-12 is een speciale eenheid die zich bezighoudt met de bestrijding van corruptie binnen het politieapparaat. Onder leiding van de gedreven Ted Hastings stelt de unit een onderzoek in naar Tony Gates, een hoofdinspecteur die met zijn team opvallend succesvol is. Hij doet daarvoor een beroep op de integere Steve Arnott, een inspecteur die voorheen ook al eens stelling heeft genomen tegen collega's die een mislukte antiterreuractie in de doofpot wilden stoppen. Ook de jonge agente Kate Fleming is zeer geïnteresseerd in Gates, en weet het zelfs zover te krijgen dat ze aan zijn team wordt toegevoegd. Naarmate het onderzoek vordert, raakt Gates steeds verder in het nauw, temeer omdat hij intussen ook nog moet proberen een affaire met een oude vlam geheim te houden. De inzet wordt steeds hoger en al gauw staan er niet alleen carrières op het spel, maar ook mensenlevens.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,04 met in totaal 404 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.