Euphoria seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Euphoria? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Euphoria.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Euphoria (Seizoen 3) dateert van 2026.
Euphoria Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Euphoria? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Euphoria seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Euphoria Serie Informatie
Euphoria is een Drama-serie uit 2019-2026. Geregisseerd door Sam Levinson met onder meer de acteurs Zendaya, Hunter Schafer en Jacob Elordi .
Euphoria’ vertelt het verhaal van de 17-jarige Rue, die na een overdosis haar zomer doorbrengt in rehab maar terugkeert naar school zonder enige intentie om clean te blijven. Niet dat Rue geen andere persoon wil zijn. Ze kán het gewoon niet. Wanneer ze Jules ontmoet, een transgender meisje dat net naar haar dorp verhuisde, maakt zij een grote indruk op haar leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,02 met in totaal 324 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.