Diablo Guardián seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Diablo Guardián? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Diablo Guardián.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Diablo Guardián (Seizoen 2) dateert van 2019.
Diablo Guardián Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Diablo Guardián? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Diablo Guardián seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Diablo Guardián Serie Informatie
Diablo Guardián is een Actie / Drama-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Rodrigo Santos met onder meer de acteurs Paulina Gaitán, Andrés Almeida en Adrián Ladrón .
Violetta, een jonge Mexicaanse vrouw, is verveeld met haar leven in Mexico. Met een zak vol geld ontvlucht ze haar geboorteland om opnieuw te beginnen in New York City. Maar in plaats van een droom te leven, wordt Violetta gewekt door een harde realiteit als ze geen geld meer heeft en in de armen van de vileine Nefastófeles valt. Vervolgens probeert Violeta er alles aan te doen om aan hem te ontsnappen en haar vrijheid terug te krijgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.