• 9.384.749 stemmen

Enlisted

Enlisted seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Enlisted? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Enlisted.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Enlisted (Seizoen 1) dateert van 2014.

Enlisted Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Enlisted? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Enlisted seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Enlisted Serie Informatie

Enlisted is een Komedie-serie uit 2014. met onder meer de acteurs Geoff Stults, ​Christopher Lowell en Parker Young .

Enlisted draait om drie broers die gestationeerd zijn op een kleine post in Florida en de groep van mislukkelingen die hen omringen. De charmante, grappige en een van nature geboren leider Stafsergeant Pete Hill was op weg naar een enorme militaire carrière totdat een fout tijdens een buitenlandse missie ervoor zorgt dat hij naar Fort McGee gestuurd wordt, de post waar zijn twee jongere broers - korporaal Derrick Hill en soldaat Randy Hill ook gestationeerd zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.