Perpetual Grace, LTD seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Perpetual Grace, LTD? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Perpetual Grace, LTD.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Perpetual Grace, LTD (Seizoen 1) dateert van 2019.
Perpetual Grace, LTD Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Perpetual Grace, LTD? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Perpetual Grace, LTD seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Perpetual Grace, LTD Serie Informatie
Perpetual Grace, LTD is een Drama-serie uit 2019. Geregisseerd door Steven Conrad met onder meer de acteurs Ben Kingsley, Jimmi Simpson en Luis Guzmán .
James, een jonge zwendelaar, heeft zijn zinnen gezet op dominee Byron Brown. Hij probeert de dominee op te lichten maar die blijkt veel gevaarlijker te zijn dan hij vermoedt. De dominee en zijn vrouw Lillian - bekend bij hun parochianen als Pa en Ma - hebben hun eigen zwendel. Ze gebruiken religie om honderden onschuldige mensen te verlossen van hun spaargeld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,41 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.