Monday Mornings seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Monday Mornings? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Monday Mornings.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Monday Mornings (Seizoen 1) dateert van 2013.
Monday Mornings Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Monday Mornings? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Monday Mornings seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Monday Mornings Serie Informatie
Monday Mornings is een Drama-serie uit 2013. met onder meer de acteurs Bill Irwin, Sarayu Blue en Jennifer Finnigan .
Monday Mornings speelt zich af in het fictieve Chelsea General Hospital in Portland, Oregon. Het volgt het leven van artsen als ze de grenzen van hun capaciteiten verleggen en hun persoonlijke en professionele tekortkomingen confronteren. Wekelijks hebben ze een morbiditeits- en mortaliteitoverleg van het ziekenhuis, waarbij artsen samenkomen met hun collega's voor een vertrouwelijke beoordeling van complicaties en gemaakte fouten in de patiëntenzorg.