• 9.384.374 stemmen

Footballers' Wives

Footballers' Wives seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Footballers' Wives? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Footballers' Wives.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Footballers' Wives (Seizoen 5) dateert van 2006.

Footballers' Wives Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Footballers' Wives? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Footballers' Wives seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Footballers' Wives Serie Informatie

Footballers' Wives is een Drama-serie uit 2002-2006. Geregisseerd door Laurence Moody met onder meer de acteurs Laila Rouass, Ben Richards en Sarah Barrand .

Ze zijn mooi, steenrijk en ze kunnen alles kopen wat ze willen. Hoe komt het dan dat ze nauwelijks gelukkig zijn? We volgen de voetbalvrouwen van de FC Earls Park voetbalclub als ze de gevaren ontdekken van het constant in de spotlights te moeten staan omdat ze met beroemde voetballers zijn getrouwd. Ze raken verzeild in onderlinge ruzies en moeten zien om te gaan met de beschuldigen in de roddelpers en zelfs met een moord.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.