Fata Morgana seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Fata Morgana? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Fata Morgana.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Fata Morgana (Seizoen 2) dateert van 2005.
Fata Morgana Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Fata Morgana? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Fata Morgana seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Fata Morgana Serie Informatie
Fata Morgana is een Actie / Spelprogramma-serie uit 2004-2005. met onder meer de acteurs Sergio Quisquater, Geena Lisa en Steph Goossens .
In 'Fata Morgana' wordt een bepaalde stad of gemeente door een bekende Vlaming uitgedaagd om vijf moeilijke opdrachten te vervullen. De presentatoren gaan op zoek naar mensen uit die gemeente die samen met de lokale bevolking één van de vijf uitdagingen willen aangaan, en volgen hun inspanningen gedurende de week. Het geheel mondt uit in een groot spektakel op zaterdag, waarop zal blijken of de vijf opdrachten tot een goed einde gebracht zijn. Per voltooide opdracht krijgt de gemeente één ster. Op zondag wordt er dan een samenvatting van de hele week en van het eindspektakel uitgezonden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,69 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.