Ultraman seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ultraman? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ultraman.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ultraman (Seizoen 3) dateert van 2023.
Ultraman Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ultraman? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ultraman seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ultraman Serie Informatie
Ultraman is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Shinji Aramaki met onder meer de acteurs Josh Hutcherson, Liam O'Brien en Fred Tatasciore .
In deze wereld was er eens een figuur genaamd de Giant of Light. Na het voltooien van zijn missie is hij teruggegaan naar zijn geboorteland. Hij had alle herinneringen met betrekking tot hem gewist en de mensen de vrede gegeven die ze ooit hadden. Het verhaal is gebaseerd op een wereld waar de Giant of Light nu het verleden is. De middelbare scholier, Shinjiro Hayata, merkt op dat hij "speciale krachten" heeft. Ongelooflijke springvaardigheden en bovenmenselijke krachten. Op een dag komt hij erachter dat zijn vader eens Ultraman was. Shinjiro die deze genen heeft geërfd, is een van de weinigen die de Ultra Suit kan dragen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,28 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.