Constantine: City of Demons seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Constantine: City of Demons? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Constantine: City of Demons.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Constantine: City of Demons (Seizoen 2) dateert van 2019.
Constantine: City of Demons Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Constantine: City of Demons? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Constantine: City of Demons seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Constantine: City of Demons Serie Informatie
Constantine: City of Demons is een Animatie / Fantasy-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Doug Murphy met onder meer de acteurs Robin Atkin Downes, Laura Bailey en Matt Ryan .
John Constantine, een doorgewinterde demonenjager en meester van het occulte. Gewapend met geheimzinnige kennis van de duistere kunsten en een boosaardig verstand vecht hij tegen demonen en probeert hij het goede te laten overheersen. Zijn ziel is al verdoemd naar de hel. Zijn missie is om de onschuldigen te beschermen en te blijven beschermen. Met de balans van goed en kwaad gebruikt Constantine zijn vaardigheden om de bovennatuurlijke verschrikkingen die onze wereld bedreigen onder ogen te zien en ze terug te sturen naar waar ze thuishoren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.