• 9.384.392 stemmen

Jane by Design

Jane by Design seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Jane by Design? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Jane by Design.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Jane by Design (Seizoen 1) dateert van 2012.

Jane by Design Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Jane by Design? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jane by Design seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Jane by Design Serie Informatie

Jane by Design is een Drama / Komedie-serie uit 2012. met onder meer de acteurs Andie MacDowell, India de Beaufort en Erica Dasher .

Jane By Design volgt het leven van Jane. Jane is een tiener die een baan bij een hip retail bedrijf krijgt wanneer het bedrijf een fout maakt door haar te verwarren met een volwassene. Jane komt er snel achter dat het moeilijk te combineren valt als een middelbare scholier en als assistent van het modebedrijf.