• 9.384.382 stemmen

Starhunter

Starhunter seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Starhunter? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Starhunter.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Starhunter (Seizoen 2) dateert van 2003.

Starhunter Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Starhunter? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Starhunter seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Starhunter Serie Informatie

Starhunter is een Sciencefiction / Actie-serie uit 2000-2004. Geregisseerd door David Wheatley met onder meer de acteurs Michael Paré, Tanya Allen en Paul Fox .

We volgende de belevenissen van een groep premiejagers aan boord van het ruimteschip Tulip. Dit schip was vroeger een luxe cruiseliner. Rudolpho deLuna, de nieuwe eigenaar, verhuurt het schip nu echter aan de bounty hunter Dante Montana en diens team. Ze hebben de taak om allerlei gevaarlijke interplanetaire criminelen te pakken. Dante probeert ondertussen zijn vermiste zoontje Travis terug te vinden. Travis werd 10 jaar geleden namelijk ontvoerd door een roversbende, de Raiders. Dan speelt er ook nog het 'Divinity Cluster'. Dit zijn mysterieuze buitenaardse genen in het menselijke DNA waarmee men bovennatuurlijke gaven zou kunnen ontwikkelen. Verschillende groeperingen zijn op zoek naar deze genen, omdat men hiermee het universum zou kunnen overheersen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.