Star seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Star? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Star.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Star (Seizoen 3) dateert van 2018.
Star Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Star? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Star seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Star Serie Informatie
Star is een Drama / Muziek-serie uit 2016-2019. Geregisseerd door Kevin Tancharoen met onder meer de acteurs Jude Demorest, Ryan Destiny en Amiyah Scott .
Star volgt drie getalenteerde zangeressen – Star Davis, Alexandra ‘Alex’ Crane en Simone Davis – die proberen een succesvolle meidengroep te worden in de moordende muziekbusiness vol concurrentie. Ieder meisje heeft zo haar eigen motieven. Star en haar zusje Simone proberen zich te ontworstelen aan een slechte jeugd met talloze pleegouders, terwijl Alex uit de schaduw wil stappen van haar beroemde vader Roland Crane. Intussen werpt de coke-verslaafde Jahil Rivera zich op als manager van het trio en ontpopt Carlotta Brown zich als een surrogaatmoeder voor de meiden. Het trio heeft de ambitie om uit te groeien tot wereldsterren, maar al snel laat de werkelijkheid zijn lelijke gezicht zien en blijkt de prijs van succes hoger dan ze ooit hadden verwacht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.