• 9.386.109 stemmen

WWE Legends of Wrestling

WWE Legends of Wrestling seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie WWE Legends of Wrestling? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van WWE Legends of Wrestling.

Het laatste bij ons bekende seizoen van WWE Legends of Wrestling (Seizoen 1) dateert van 2006.

WWE Legends of Wrestling Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van WWE Legends of Wrestling? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over WWE Legends of Wrestling seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

WWE Legends of Wrestling Serie Informatie

WWE Legends of Wrestling is een Actie / Talkshow-serie uit 2006-2012.

Documentaireserie over worstellegendes van de WWE. Het programma belicht verschillende "legendes" van de WWE, tijdens hun werk in en buiten de ring, met een tafeldiscussie over specifieke onderwerpen, personen of gebeurtenissen uit de geschiedenis van het worstelen. De show werd oorspronkelijk gepresenteerd door WWE-commentator Jim Ross, met voormalige interviewer Gene Okerlund die hem een paar keer verving, totdat Okerlund de presentatie volledig overnam in het vierde deel van de serie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.