Harlem Globe Trotters seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Harlem Globe Trotters ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Harlem Globe Trotters .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Harlem Globe Trotters (Seizoen 2) dateert van 1971.
Harlem Globe Trotters Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Harlem Globe Trotters ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Harlem Globe Trotters seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Harlem Globe Trotters Serie Informatie
Harlem Globe Trotters is een Animatie / Familie-serie uit 1970-1971. met onder meer de acteurs Eddie 'Rochester' Anderson, Robert DoQui en Scatman Crothers .
Deze serie toont de avonturen van het beroemde basketbal-/komedieteam The Harlem Globetrotters terwijl ze de wereld rondtoeren. De reguliere formule is meestal dat ze stopten om iemand in moeilijkheden te helpen en raken zo betrokken bij een geschil dat middels een potje basketbal opgelost moet worden. The Harlem Globetrotters komen in de eerste helft altijd op achterstand te staan. Maar in de tweede helft zijn zij aan de beurt. Door hun superieure vaardigheden weten ze het spel altijd te draaien, waardoor ze als winnaars uit de bus komen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.