Bod seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bod? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bod.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bod (Seizoen 1) dateert van 1975.
Bod Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bod? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bod seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bod Serie Informatie
Bod is een Animatie / Familie-serie uit 1975. met onder meer de acteurs John Le Mesurier, Derek Griffiths en Maggie Henderson .
We volgen de avonturen van een kleine jongen genaamd Bod, die in een stad woont met zijn vrienden Tante Flo, P.C. Copper, Frank de postbode en boer Barleymow. Hij beleeft allerlei avonturen. Zo helpt hij boer Barleymow als er vee is ontsnapt. Hij gaat het park in om de vogels te voeren maar de luidruchtige ganzen jagen alle vogels weg. Als ze een dagje naar het strand gaan wordt Tante flo verrast dooor de vloed en moeten ze haar zien te redden.