Laat Maar Zitten seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Laat Maar Zitten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Laat Maar Zitten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Laat Maar Zitten (Seizoen 5) dateert van 1991.
Laat Maar Zitten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Laat Maar Zitten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Laat Maar Zitten seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Laat Maar Zitten Serie Informatie
Laat Maar Zitten is een Komedie-serie uit 1988-1991. met onder meer de acteurs John Kraaijkamp Sr., Pieter Lutz en Rudi Falkenhagen .
Laat Maar Zitten speelt zich af binnen de muren van een afgelegen gevangenis. Herman Onno Faber is nog altijd de onbetwiste leider en speelt samen met zijn medegevangenen een kat-en-muisspel met gevangenbewaarder Ten Bruggencate en Miechels, mannen die nauwelijks gezag uitstralen. Ze hebben maar bitter weinig tegen de kwajongensstreken van de criminelen in te brengen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,54 met in totaal 42 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.