• 9.384.615 stemmen

Night Heat

Night Heat seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Night Heat? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Night Heat.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Night Heat (Seizoen 4) dateert van 1988.

Night Heat Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Night Heat? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Night Heat seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Night Heat Serie Informatie

Night Heat is een Misdaad / Drama-serie uit 1985-1989. Geregisseerd door George Kaczender met onder meer de acteurs Louise Vallance, Stephen Mendel en Eugene Clark .

Night Heat gaat over Tom Kirkwood, een reporter die het leven van politieagenten in het korps van Toronto volgt, wanneer ze nachtdiensten draaien. Zowel zakelijk als privé in zijn column "Night Heat". We volgen in het bijzonder hoe de twee rechercheurs Kevin "O.B." O'Brien en Frank Giambone hun onderzoek verrichten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,20 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.