• 9.180.723 stemmen

Ontwikkeld door: Tim van Aelst

Met onder meer: Koen De Graeve, Ruth Beeckmans en Peter Van den Begin

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: dinsdag 12 februari 2019

Eerst uitgezonden op: VTM (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Studio Tarara

1993. Achter de schermen van VTM verliezen de acteurs van de populaire sketchshow Studio Tarara zich in een spiraal van zelfdestructie. Ricky is verslaafd aan drank en drugs, Sandra aan seks en Jean is een machtsgeile pervert. Er is hoop wanneer zowel Ricky als Sandra de liefde vinden, maar een onverwachte zelfmoord sleurt de hele studio mee in een onderzoek.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Studio Tarara

avatar van Corcicus

Corcicus

dinsdag 1 februari 2022
Studio Tarara seizoen 1 Een ronduit deprimerende serie vol tragische figuren. Zeer goed geacteerd wel, maar niet bepaald komisch. Het is één en al drama.
avatar van Esteban

Esteban

dinsdag 12 februari 2019
Studio Tarara seizoen 1 Nooit gedacht dat ik nog zo enthousiast zou zijn over een serie die rond VTM draait. Desalnietemin staat Studio Tarara al sinds de eerste aankondiging, lange tijd geleden, op mijn kijklijst. Shelter zie ik dergelijk drama wel tot een goed einde brengen en de cast is al helemaal niet verkeerd. Daarnaast is het ook de nostalgie die lonkt, mijn tienerjaren begonnen en eindigden in de jaren '90s en de komst van deze zender en de daarbij horende programma's of figuren (Amedee!), daar hangen toch heel wat herinneringen aan vast. Stiekem ook heel benieuwd naar wat er zich destijds in de studio's allemaal afgespeeld heeft, want die verhalen zijn een eigen leven gaan leiden. We zullen het nooit weten, dat staat vast. Het is wel zo dat deze reeks op een waargebeurde en stil gehouden gebeurtenis gebaseerd is.