• 9.383.760 stemmen

Lilyhammer

Lilyhammer seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Lilyhammer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Lilyhammer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Lilyhammer (Seizoen 3) dateert van 2014.

Lilyhammer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Lilyhammer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Lilyhammer seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Lilyhammer Serie Informatie

Lilyhammer is een Komedie / Misdaad-serie uit 2012-2014. Geregisseerd door Geir Henning Hopland met onder meer de acteurs Steven Van Zandt, Trond Fausa Aurvåg en Marian Saastad Ottesen .

Wanneer de gangster Frank Tagliano vrijwillig getuigt tegen de fameuze gangster Aldo Deluci, eist hij overgeplaatst te worden naar Lillehammer, een stad in Noorwegen. In Noorwegen hoopt hij als Giovanni Henriksen een nieuw leven te kunnen beginnen. Op de trein leert hij de lerares Sigrid Haugli kennen. Het klikt wonderwel net als met haar zoon Jonas. Frank probeert te handelen volgens het boekje en gaat op zoek naar werk. Maar wanneer het zoeken naar werk hem mateloos begint te irriteren begint zijn gangsterafkomst opnieuw te kietelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,77 met in totaal 264 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.