• 9.385.326 stemmen

Invasion America

Invasion America seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Invasion America? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Invasion America.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Invasion America (Seizoen 1) dateert van 1998.

Invasion America Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Invasion America? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Invasion America seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Invasion America Serie Informatie

Invasion America is een Animatie / Sciencefiction-serie uit 1998. met onder meer de acteurs Rider Strong, Kristy McNichol en Edward Albert .

David, een jonge man die een kruising is tussen mensen en buitenaardse wezens, zet alles op alles om te voorkomen dat zijn beide werelden tegen elkaar ten oorlog trekken. Zijn vader, een buitenaardse, Tyrusiaanse keizer en zijn moeder, een mens, worden allebei vermist. David moet nu zien te ontdekken wie zijn vrienden en vijanden werkelijk zijn.