• 9.383.885 stemmen

Siempre Bruja

Siempre Bruja seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Siempre Bruja? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Siempre Bruja.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Siempre Bruja (Seizoen 2) dateert van 2020.

Siempre Bruja Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Siempre Bruja? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Siempre Bruja seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Siempre Bruja Serie Informatie

Siempre Bruja is een Drama / Fantasy-serie uit 2019-2020. met onder meer de acteurs Angely Gaviria, Sebastián Eslava en Carlos Quintero .

Carmen is een jonge zwarte bruja (heks) in 1646 in Cartagena in Colombia. Omdat ze verliefd is wordt ze levend verbrand op de brandstapel. Ze ontsnapt echter aan de dood en belandt in de hedendaagse tijd. Ze wil haar geliefde redden maar moet eerst wennen aan het hedendaagse Cartagena en een gemene rivaal zien te verslaan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.