Ellery Queen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ellery Queen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ellery Queen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ellery Queen (Seizoen 1) dateert van 1975.
Ellery Queen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ellery Queen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ellery Queen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ellery Queen Serie Informatie
Ellery Queen is een Misdaad / Drama-serie uit 1975-1976. Geregisseerd door Peter H. Hunt met onder meer de acteurs David Wayne, Jim Hutton en Tom Reese .
Super-speurneus Ellery Queen, een schrijver van mysteries, helpt zijn vader, een detective bij de New York Police Department, bij het oplossen van moorden. Detective Queen krijgt verder hulp van zijn assistent Sergeant Velie. De methoden van Ellery zijn mysterieus en intellectueel in plaats van actiegericht en hij verwondert zijn vader altijd door tot een juiste oplossing te komen door zuiver deductief te redeneren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.