Something So Right seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Something So Right? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Something So Right.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Something So Right (Seizoen 2) dateert van 1998.
Something So Right Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Something So Right? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Something So Right seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Something So Right Serie Informatie
Something So Right is een Komedie-serie uit 1996-1998. Geregisseerd door Max Tash met onder meer de acteurs Mel Harris, Jere Burns en Marnette Patterson .
Jack werkt als docent Engels en is gescheiden van zijn vrouw. Zijn nieuwe vrouw, de reeds tweemaal gescheiden Carly, is een werkverslaafde partyplanner. Tussen hun beide hebben ze drie kinderen, maar het omgaan met stiefkinderen en de nodige ex-geliefden zorgt ervoor dat hun levens behoorlijk ingewikkeld zijn. Will, de zoon van Carly, heeft ook nog eens een oogje op Nicole, de dochter van Jack.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.