• 9.384.404 stemmen

Suddenly Susan

Suddenly Susan seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Suddenly Susan? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Suddenly Susan.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Suddenly Susan (Seizoen 4) dateert van 1999.

Suddenly Susan Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Suddenly Susan? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Suddenly Susan seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Suddenly Susan Serie Informatie

Suddenly Susan is een Komedie-serie uit 1996-2000. Geregisseerd door Shelley Jensen met onder meer de acteurs Brooke Shields, Nestor Carbonell en Andrea Bendewald .

Suddenly Susan is gesitueerd in San Francisco en volgt het leven van Susan Keane, een medewerker bij het fictieve magazine The Gate. Op haar trouwdag realiseert Keane dat zij en haar verloofde, Kip, niet voor elkaar zijn bestemd. Ze besluit het huwelijk af te zeggen en hervat haar oude werk als redacteur bij The Gate. Daar begint ze aan "Suddenly Susan", een column over haar leven als single.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 35 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.