• 9.385.191 stemmen

Selection Day

Selection Day seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Selection Day? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Selection Day.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Selection Day (Seizoen 1) dateert van 2018.

Selection Day Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Selection Day? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Selection Day seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Selection Day Serie Informatie

Selection Day is een Drama-serie uit 2018. met onder meer de acteurs Mohammad Samad, Yash Shashank Dholye en Shiv Panditt .

Manju Kumar is een van een stel jonge broers die zijn opgevoed door een door cricket geobsedeerde vader en die ernaar streefde om te worden geselecteerd in het Mumbai-team onder 19 jaar. Wanneer de 14-jarige Manju, die ook een voorliefde heeft voor wetenschappelijke feiten, de grote rivaal van zijn broer leert kennen, begint alles in zijn leven te veranderen en wordt hij geconfronteerd met beslissingen die zijn zelfgevoel en de wereld rondom hem zullen veranderen.