• 9.382.271 stemmen

Russian Doll

Russian Doll seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Russian Doll? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Russian Doll.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Russian Doll (Seizoen 2) dateert van 2022.

Russian Doll Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Russian Doll? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Russian Doll seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Russian Doll Serie Informatie

Russian Doll is een Komedie-serie uit 2019-2022. Geregisseerd door Alexander Buono met onder meer de acteurs Natasha Lyonne, Greta Lee en Chloë Sevigny .

Russian Doll volgt een jonge vrouw genaamd Nadia die als eregast op een feest wordt uitgenodigd op een avond in New York City. Het blijkt al snel dat het een schijnbaar onontkoombaar feest is. Nadia wordt 's ochtends nooit wakker en belandt ook nooit in bed. Sterker nog, ze komt nooit thuis van het feest. In plaats daarvan sterft ze, op steeds een hilarische en bizarre manier.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,41 met in totaal 154 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.