Bishvila Giborim Afim seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Bishvila Giborim Afim? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Bishvila Giborim Afim.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Bishvila Giborim Afim (Seizoen 1) dateert van 2018.
Bishvila Giborim Afim Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Bishvila Giborim Afim? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Bishvila Giborim Afim seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Bishvila Giborim Afim Serie Informatie
Bishvila Giborim Afim is een Actie / Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Omri Givon met onder meer de acteurs Tomer Capone, Moshe Ashkenazi en Michael Aloni .
Tien jaar na een dodelijke militaire missie ontvangt de getraumatiseerde Aviv een foto die hem vraagtekens doet zetten bij de dood van zijn ex-vriendin negen jaar eerder. Hij en zijn drie kameraden vergeten even hun ruzie en vliegen naar Bogota, waar ze samen op zoek gaan naar aanwijzingen over de mogelijke verblijfplaats de vrouw. Al snel worden geheimen uit het verleden ontrafeld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,71 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.