Zara en de Magische Kicksen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Zara en de Magische Kicksen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Zara en de Magische Kicksen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Zara en de Magische Kicksen (Seizoen 1) dateert van 2018.
Zara en de Magische Kicksen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Zara en de Magische Kicksen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zara en de Magische Kicksen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Zara en de Magische Kicksen Serie Informatie
Zara en de Magische Kicksen is een Familie-serie uit 2018.
Zara wil graag voetballen, maar ze is te onzeker om haar kunsten te vertonen voor de selectie van het azc-voetbalteam. Haar onzekerheid komt mede door toedoen van haar broertjes Illi en Ibi en coach Momo. Zij vinden dat Zara klusjes moet doen voor het team. Maar dan verschijnt Engeltje, die alleen zichtbaar is voor haar. Van hem krijgt Zara magische voetbalschoenen en opeens speelt ze de sterren van de hemel. Engeltje waarschuwt haar wel: de schoenen zijn precies een week werkzaam – tot en met de finale van het azc-voetbaltoernooi.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.