ZombieLars seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie ZombieLars? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van ZombieLars.
Het laatste bij ons bekende seizoen van ZombieLars (Seizoen 3) dateert van 2019.
ZombieLars Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van ZombieLars? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over ZombieLars seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
ZombieLars Serie Informatie
ZombieLars is een Komedie / Drama-serie uit 2017-2019. met onder meer de acteurs Leonard Valestrand Eike, Hannah Raanes Holm en Dat Royale Hoang .
In de fictieve stad Bekkebakken is je aanpassen de norm en wordt er neergekeken op alles wat ervan afwijkt. Lars is een twaalfjarige levende onlevende - oftewel zombie - die zijn eigen weg probeert te vinden in de gemeenschap waar een extreemrechtse volkspartij opkomt en hij de eerste vlindertjes in zijn buik voelt. Samen met Anna (een ninja), Tess (een heks) en Robert (een 'normale' jongen) gaat Lars op zoek naar hun eigen identiteit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,56 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.