• 9.384.392 stemmen

Young Ramsay

Young Ramsay seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Young Ramsay? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Young Ramsay.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Young Ramsay (Seizoen 1) dateert van 1977.

Young Ramsay Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Young Ramsay? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Young Ramsay seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Young Ramsay Serie Informatie

Young Ramsay is een Drama-serie uit 1977-1978. met onder meer de acteurs John Hargreaves en Serge Lazareff .

Peter Ramsay, een jonge dierenarts die in Sydney werkt, raakt gedesillusioneerd en verhuist naar het platteland. Hij neemt de dierenartspraktijk van Jack Lambert over in het fictieve plattelandsstadje Jindarra, gelegen langs de kust van Victoria, vlakbij de grens van New South Wales. Julie Lambert, fungeert als assistente en receptioniste en is de dochter van Jack, die vanwege zijn afnemende gezondheid parttime werkt. Ray Turner is de lokale natuurbeschermer en parkwachter. Peter, Julie en Ray's werk en hun wederzijdse liefde voor dieren brengt ze samen waardoor ze vrienden te worden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.