• 9.383.730 stemmen

Chiller

Chiller seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Chiller? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Chiller.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Chiller (Seizoen 1) dateert van 1995.

Chiller Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Chiller? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Chiller seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Chiller Serie Informatie

Chiller is een Horror / Thriller-serie uit 1995.

Chiller behandelt allerlei horrorelementen in vijf losstaande verhalen. Zo gaat het helemaal mis tijdens een seance tussen vrienden. Iemand raakt op onverklaarbare wijze zwanger nadat ze haar eerste kind reeds in de baarmoeder kwijt raakte. Een sociaal werker moet zien om te gaan met haar gevaarlijke nieuwe cliënt. Een man verhuist naar een nieuw huis waar allerlei onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden. Een detective moet een kindermoordenaar zien op te pakken.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.