• 9.369.696 stemmen

Ontwikkeld door: John Rogers

Met onder meer: Rebecca Romijn, Christian Kane en John Larroquette

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 7 december 2014

Eerst uitgezonden op: TNT (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Librarians

Flynn Carsen is boekenwurm en bibliothecaris. Als bibliothecaris heeft hij zijn uitzonderlijke kennis meermaals ingezet om de wereld te redden van ongelooflijk kwaad. Om hem bij zijn taken te ondersteunen heeft Carsen vier mensen aangenomen, Eve Baird, een zeer behendige antiterrorisme agent die de groep te allen tijde moet beschermen; Jake Stone, een olie arbeider uit Oklahoma met een IQ van 190 en een ongelooflijke kennis van kunstgeschiedenis; Cassandra, een aparte, jonge vrouw met een uitzonderlijke gave voor gehoors- en gevoelshallucinaties, die met het geheugen verbonden zijn; en Ezekiel Jones, een meester in nieuwe technologieën en specialist op het gebied van klassieke misdaden. Samen moeten ze het opnemen tegen de vele tegenstanders, die worden aangevoerd door de Serpent Brotherhood, een eeuwenoude cult die wordt geleid door de mysterieuze onsterfelijke Dulaque.

Acteurs en Actrices

Meningen over The Librarians

avatar van joolstein

joolstein

vrijdag 27 november 2015
The Librarians seizoen 1 Dit lijkt me wel wat!!! Van de films altijd genoten! Kan de serie bijna niet meer tegenvallen toch?