Life Goes On seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Life Goes On? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Life Goes On.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Life Goes On (Seizoen 4) dateert van 1992.
Life Goes On Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Life Goes On? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Life Goes On seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Life Goes On Serie Informatie
Life Goes On is een Drama-serie uit 1989-1993. Geregisseerd door Michael Lange met onder meer de acteurs Kellie Martin, Bill Smitrovich en Patti LuPone .
Het gezin Thatcher bestaat uit Drew, Libby, Becca, Paige en Corky. Drew is coach van een Paralympisch team en Libby is zijn vrouw. Paige is een dochter uit een vorig huwelijk van Drew. Becca is de jongste dochter en is een nerd. Corky zit tussen qua leeftijd tussen Paige en Becca in heeft het Syndroom van Down. Ze krijgen te maken met allerlei zaken en problemen, zoals drank, seks en HIV.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,05 met in totaal 33 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.