Mad about Alice seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mad about Alice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mad about Alice.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mad about Alice (Seizoen 1) dateert van 2004.
Mad about Alice Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mad about Alice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mad about Alice seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mad about Alice Serie Informatie
Mad about Alice is een Komedie-serie uit 2004. met onder meer de acteurs Amanda Holden, Jamie Theakston en Debra Stephenson .
Doug en Alice hebben samen een zoon, Joe, maar na een jarenlang huwelijk hebben ze besloten uit elkaar te gaan. Wel hebben ze afgesproken om als goede vrienden uit elkaar te gaan om op deze manier zo goed mogelijk voor Joe te kunnen zorgen. Al snel wordt duidelijk dat dit gemakkelijker gezegd dan gedaan is. De twee komen constant in ruzies terecht wanneer ze elkaar zien en er spelen de nodige onderhuidse spanningen. Wanneer blijkt dat Doug een nieuwe vriendin heeft gevonden, wordt de situatie alleen nog maar ingewikkelder.