• 9.385.005 stemmen

Cupid

Cupid seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Cupid? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Cupid.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Cupid (Seizoen 1) dateert van 1998.

Cupid Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Cupid? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Cupid seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Cupid Serie Informatie

Cupid is een Komedie / Romantiek-serie uit 1998-1999. Geregisseerd door Michael Engler met onder meer de acteurs Jeffrey D. Sams, Jeremy Piven en Paula Marshall .

Trevor moet regelmatig naar psychiater Dr. Allen voor de behandeling van zijn waanidee. Hij gelooft namelijk dat hij Cupido is; de Romeinse god van de liefde. Trevor meent dat hij niet kan terugkeren naar Olympus voordat hij honderd duurzame romantische relaties heeft gecreëerd. Claire probeert hem van dit waanidee af te helpen. Is Trevor gewoon een misleidde romanticus, of is hij echt wie hij zegt dat hij is? Een ding is zeker: Trevor is een begaafd koppelaar en een heuse romanticus.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.