De Rechtbank seizoen 10?
Zal er een seizoen 10 beschikbaar komen voor de tv-serie De Rechtbank? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Rechtbank.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Rechtbank (Seizoen 9) dateert van 2019.
De Rechtbank Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 10) van De Rechtbank? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Rechtbank seizoen 10 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Rechtbank Serie Informatie
De Rechtbank is een Documentaire-serie uit 2011-2019.
'De Rechtbank' is een documentairereeks die de werking van justitie op het niveau van de burger toont. De rechtszaken ontvouwen zich voor de ogen van de kijkers, die samen met de rechters de beklaagden en rechtzoekenden observeren. Doorheen de afleveringen ziet de kijker een tiental magistraten aan het werk. Elk van hen legt een eigen accent in de gesprekken met de beklaagden. Aandachtig taxeren ze de argumenten, tranen en excuses. Wat volgt kan begrip zijn voor de uitzichtloze situatie, verontwaardiging over de gepleegde feiten of een flinke bolwassing.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,65 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 9 seizoenen.