Sorry voor Alles seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Sorry voor Alles? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sorry voor Alles.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sorry voor Alles (Seizoen 2) dateert van 2017.
Sorry voor Alles Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Sorry voor Alles? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sorry voor Alles seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sorry voor Alles Serie Informatie
Sorry voor Alles is een Spelprogramma-serie uit 2016-2018.
In de show wordt een gewone Vlaming gedurende een maand gevolgd met behulp van verborgen camera's. Deze persoon komt in een aantal vreemde situaties terecht zonder te beseffen dat hij in een complot zit. In dit complot zitten onder andere naaste familieleden, collega's, vrienden en bekende Vlamingen. Na een maand komt deze persoon onverwacht in een opnamestudio terecht waar hem wordt uitgelegd dat hij al een hele maand onwetend de hoofdrol speelt in een complot dat alleen maar rond hem draaide. Vervolgens neemt de kandidaat deel aan een quiz die gebaseerd is op gebeurtenissen uit de afgelopen maand. Bij elk correct antwoord krijgt de kandidaat een punt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.