• 9.384.662 stemmen

/Drive on NBCSN

/Drive on NBCSN seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie /Drive on NBCSN? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van /Drive on NBCSN.

Het laatste bij ons bekende seizoen van /Drive on NBCSN (Seizoen 3) dateert van 2016.

/Drive on NBCSN Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van /Drive on NBCSN? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over /Drive on NBCSN seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

/Drive on NBCSN Serie Informatie

/Drive on NBCSN is een Documentaire-serie uit 2014-2016.

Auto's en motorsporten van over de hele wereld komen aan bod in deze aanpassing van de populaire webserie '/Drive'. Farrah, Harris en Spinelli bespreken niet alleen auto's, maar rijden er ook in rond. Zo worden onder andere de nieuwste McLaren, Hennessey Venom en Porsche getest. In plaats van auto's in een studio te bespreken en testen, wordt er op locatie in het betreffende land van de auto gereden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.