• 9.384.694 stemmen

Acceptable Risk

Acceptable Risk seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Acceptable Risk? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Acceptable Risk.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Acceptable Risk (Seizoen 1) dateert van 2017.

Acceptable Risk Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Acceptable Risk? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Acceptable Risk seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Acceptable Risk Serie Informatie

Acceptable Risk is een Drama / Thriller-serie uit 2017. Geregisseerd door Christian Langlois met onder meer de acteurs Rory Nolan, Elaine Cassidy en Angeline Ball .

Sarah en Lee Manning zijn al een tijdje getrouwd en Lee moet geregeld weg voor zaken. Wanneer hij plotseling vermoord wordt, begint Sarah zich te realiseren dat zij niets van het verleden van Lee weet. Ze weet dat hij voor een machtig bedrijf werkt en dat hij een wapen droeg. Al snel wordt duidelijk dat er veel meer speelt en Sarah bevindt zich op glad ijs. Toch zal ze nergens voor terugdeinzen in haar zoektocht naar de waarheid achter de moord op haar man.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.