• 9.384.387 stemmen

Sacred Games

Sacred Games seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Sacred Games? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Sacred Games.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Sacred Games (Seizoen 2) dateert van 2019.

Sacred Games Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Sacred Games? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sacred Games seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Sacred Games Serie Informatie

Sacred Games is een Actie / Misdaad-serie uit 2018-2019. Geregisseerd door Vikramaditya Motwane met onder meer de acteurs Radhika Apte, Neeraj Kabi en Pankaj Tripathi .

Sacred Games vertelt het verhaal van Sartaj Singh, een afgematte politie-inspecteur die in de schaduw van zijn overleden vader leeft en validatie zoekt bij een politiemacht die hij veracht om haar corruptie. Wanneer Singh een anonieme tip krijgt over de verblijfplaats van Ganesh Gaitonde, een beruchte misdadiger die al zestien jaar vermist wordt, is dit het begin van een reeks gebeurtenissen waarvan de oorzaak diep in de donkere onderwereld van India te vinden is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,19 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.