Jeff Ross Presents Roast Battle seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Jeff Ross Presents Roast Battle? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Jeff Ross Presents Roast Battle.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Jeff Ross Presents Roast Battle (Seizoen 2) dateert van 2016.
Jeff Ross Presents Roast Battle Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Jeff Ross Presents Roast Battle? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Jeff Ross Presents Roast Battle seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Jeff Ross Presents Roast Battle Serie Informatie
Jeff Ross Presents Roast Battle is een Komedie / Spelprogramma-serie uit 2016-2017.
Jeffrey Ros en Brian Moses presenteren deze Roast Battle waarbij een aantal komieken het tegen elkaar opnemen om de felbegeerde titel van Roast Battle Champion. Elke avond wordt er live in duo's gestreden en elke avond vallen er twee komieken af. De finale zal voor een live publiek worden afgewerkt. De komieken moeten niet alleen het publiek zien te overtuigen, maar zeker ook de jury die bestaat uit gevestigde namen zoals Sarah Silverman, Whoopi Goldberg, Judd Apatow en Kevin Hart.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,17 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.