Rise seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rise? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rise.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rise (Seizoen 1) dateert van 2018.
Rise Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rise? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rise seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rise Serie Informatie
Rise is een Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Patrick R. Norris met onder meer de acteurs Josh Radnor, Auli'i Cravalho en Rosie Perez .
De ongeïnspireerde docent Lou Mazzuchelli neemt de rol van directeur van het schooltoneel op zich in een poging om zijn passie voor lesgeven te hervinden. Het blijkt al snel dat er een hoop werk te verrichten valt. Zijn omstreden beslissing om de controversiële musical Spring Awakening op te voeren en zijn eigenzinnige castingkeuzes zijn niet zonder gevolgen voor Tracey Wolfe, de assistent-directeur van het toneelprogramma, Sam Strickland, de coach van het rugbyteam en de scholieren die aan de musical meedoen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.