• 9.385.321 stemmen

Dickensian

Dickensian seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dickensian? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dickensian.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dickensian (Seizoen 1) dateert van 2015.

Dickensian Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dickensian? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dickensian seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dickensian Serie Informatie

Dickensian is een Drama-serie uit 2015-2016. Geregisseerd door Harry Bradbeer met onder meer de acteurs Alexandra Moen, Ned Dennehy en Stephen Rea .

In het Victoriaanse Londen volgen we inspecteur Bucket, die de moord op Jacob Marley onderzoekt. Verdachten zijn onder meer Sikes en Fagin. Amelia Havisham erft ondertussen haar vaders landgoed en gaat op zoek naar de liefde. 'Dickensian' brengt de wereld van Charles Dickens tot leven. De serie zit vol personages die we kennen uit de boeken van de schrijver, die elkaar op verrassende manieren ontmoeten.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.