Dennis seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Dennis? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Dennis.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Dennis (Seizoen 2) dateert van 2003.
Dennis Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Dennis? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dennis seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Dennis Serie Informatie
Dennis is een Komedie / Romantiek-serie uit 2002-2003. met onder meer de acteurs Stefan Perceval, Katrien De Ruysscher en Tania Kloek .
In de reeks wordt de zesendertigjarige tandarts Dennis Denissen gevolgd in zijn gecompliceerd liefdesleven. Terugkerende thema's zijn mannen en vrouwen, seks, schoonouders, kinderen krijgen en vreemdgaan. Dennis Denissen woont samen met Nadine en Frederik (Fredje). Nadine is de zus van de ex van Dennis, Michelle, en van die scheiding is Dennis nog niet bekomen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.