• 9.385.217 stemmen

Peppa Pig

Peppa Pig seizoen 8?

Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Peppa Pig? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Peppa Pig.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Peppa Pig (Seizoen 7) dateert van 2021.

Peppa Pig Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Peppa Pig? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Peppa Pig seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Peppa Pig Serie Informatie

Peppa Pig is een Animatie / Familie-serie uit 2004-2021. met onder meer de acteurs John Sparkes, Harley Bird en Amelie Bea Smith .

Peppa volgt een klein varkentje dat bij haar grote broer George, haar moeder en vader woont. Peppa speelt het liefste spelletjes, kleedt zichzelf heel mooi, maakt mooie uitstapjes en springt het liefst in modderbaden. Haar avonturen eindigen altijd vrolijk, met groot knorrig gelach. Peppa maakt de leukste avonturen mee met haar vriendjes en vriendinnetjes.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,42 met in totaal 13 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.